Hoe bespaar je op je dierenvoeding?

Wanneer je een hond, kat of ander huisdier hebt weer je van te voren al dat het geld gaat kosten. Af en toe met je huisdier naar de dierenarts voor inentingen, het kopen van speeltjes, een slaapplek voorzien, maar ook dierenvoeding zorgen voor een flinke kostenpost per maand. Toch kun je flink besparen op dierenvoeding en dat is helemaal niet moeilijk.

Kies voor het huismerk

De duurste dierenvoeding is zeker niet altijd de beste. Een duur merk belooft een hoop, maar een huismerk is ook prima. Bij veel dierenwinkels heb je dan ook de keuze om naast bekende merken te kiezen voor een merkloze zak dierenvoeding. Uiteraard kun je er voor kiezen om bepaalde voeding alsnog van een bekend merk af te nemen. Dental sticks voor je hond zijn vaak van een duurder merk iets steviger waardoor ze beter zijn voor het gebit.

Bestel online

Net zoals voor veel producten geldt dat dierenvoeding vaak duurder is in de winkel dan op internet. Gelukkig bestaan er verschillende online webshops die producten voor dieren aanbieden. Je kunt dus online je dierenvoeding inkopen, maar ook alle andere benodigdheden zoals kammen en speeltjes kun je gewoon online vinden. Online kan het ook best lonen om veel dierenvoeding in een keer te kopen. Het ideale is dan dat het gewoon thuisbezorgd wordt. Je hoeft dus niet zelf met de zakken te gaan sjouwen.

Gebruik kortingcodes

Online shoppen is dus al een stuk goedkoper dan in de winkel, maar het kan nog goedkoper. Je kunt namelijk bij veel webshops kortingscodes inleveren. Hierdoor krijg je korting op het totaalbedrag of betaal je geen verzendkosten. Met een Kortingscode Huisdierzaak.nl shop je goedkoop voor dierenvoeding. Je kunt er bijvoorbeeld een code vinden waardoor je geen verzendkosten betaald.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *