Goedkopere medicijnen voor je huisdier → bestel online!

Als het geliefde huisdier zich anders gedraagt dan gewoonlijk, is het vermoeden duidelijk dat het ziek kan zijn. In geen geval mag men nu zonder meer terugvallen op de eigen bewezen geneesmiddelen. Wat de mens ten goede komt, kan het dier mogelijk alleen maar correct ziek maken. Ga naar een dierenarts en koop vervolgens voordelig de medicatie bij Medpets dierapotheker.

Een huisdierapotheek met speciale medicijnen en verzorgingsproducten is zinvol

Zelfs huisdieren zijn niet immuun voor kleine verwondingen, snijwonden, schaafwonden, maagklachten, diarree, verkoudheid, vreemde lichamen of parasieten. Dergelijke problemen vereisen niet noodzakelijkerwijs een medische behandeling, er bestaan ook speciale diergeneesmiddelen voor zelfbehandeling. Gewoon Aspirine of een zalf uit de eigen huisapotheek is echter niet aan te raden bij een dier. Sommige parasitaire geneesmiddelen die voor honden zijn goedgekeurd, kunnen zelfs schadelijk zijn voor katten of cavia’s. Om voorbereid te zijn op het ergste geval, is het zinvol om je eigen kleine apotheek voor je huisdier samen te stellen. Ook verzorgingsproducten voor de reguliere bontverzorging kunnen er thuis horen. Bestel deze voordelig bij Medpets dierapotheker.
De Medpets dierapotheker beschikt over aanvullende voeding en diergeneesmiddelen voor de behandeling van ziekten en verwondingen van alle huisdieren zoals vogels, katten en honden, waaronder ook verschillende natuurgeneeskundige en homeopathische middelen. Onderhouds- en reinigingsmiddelen en verzorgingsapparaten zoals borstels, kammen en tekenkammen, die speciaal zijn aangepast aan de behoeften van het dier, kunnen ook in deze webwinkel worden gekocht.

Het dier is ziek en nu?

Als de viervoeters ziek zijn, hebben ze medische hulp nodig. Dit hoeft niet altijd de dierenarts te zijn. Vooral ervaren huisdiereigenaren kunnen ook voor kleine kwaaltjes rekenen op zelfmedicatie. Geneesmiddelen voor dieren zijn verkrijgbaar in bij Medpets dierapotheker. Of het nu voor honden of voor katten is – medicijnen en verzorgingsproducten vormen daarbij het grootste deel. Gezien het aantal huisdieren is dat begrijpelijk. Zo verschillend zijn de diersoorten, zo verschillend zijn ook de medicijnen. Bij Medpets dierapotheker zijn er verschillende middelen, die zijn afgestemd op de behoeften van de betreffende dieren. Zo is er onder andere een speciale parasietenbehandeling voor de hond en een aparte behandeling voor de kat.

Wat is een apotheek voor dieren?

Een dierenapotheek is een veelomvattende term en geneesmiddelen voor dieren zijn een breed productgebied. Naast de klassieke geneesmiddelen voor dieren omvat deze categorie ook dieetvoeding en voedingssupplementen en hulpmiddelen zoals tekenkragen en bontverzorgingsproducten. Homeopathie wordt ook al meer dan 200 jaar gebruikt bij dieren. Deze omvatten Bach Flower Rescue druppels. Belangrijk om te weten: Geneesmiddelen die voor menselijk gebruik zijn goedgekeurd en dezelfde werkzame stof als het diergeneesmiddel bevatten, mogen echter niet worden gebruikt bij huisdieren. Deze regel is gebaseerd op de zeer verschillende reacties van verschillende soorten op deze werkzame stoffen. Bijvoorbeeld, de hoofdpijnmedicijn acetylsalicylzuur is dodelijk voor katten wanneer het gebruikt wordt in doses om pijn bij mensen te behandelen. Diereneigenaren die hier niet zeker van zijn, kunnen contact opnemen met de adviesdienst Medpets dierapotheker. Deel je mening over Medpets op NederlandReview.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *