TopDierenwinkels

Deel op:

5x Beste puppyspeelgoed

5
(1)

Heb je onlangs een nieuwe puppy gekocht? Voor je puppy wil je alleen het allerbeste, zodat hij of zij gezond en gelukkig kan opgroeien tot een volwassen hond. Het is niet alleen belangrijk om je puppy van goed voedsel te voorzien en voldoende uit te laten. Een puppy wil namelijk ook het liefste spelen! Hierbij kan speelgoed goed van pas komen. Met het speelgoed kan de puppy niet alleen spelen, maar het heeft vaak ook veel voordelen voor zijn of haar gezondheid, zoals de tanden of het tandvlees. Benieuwd naar het beste puppyspeelgoed? Lees dan snel verder voor een lijst met 5 voorbeelden, een handige koopgids en een aantal veelgestelde vragen! 

Lijst met 5 beste puppyspeelgoed

Nylabone bijtring voor puppy’s

Puppies krijgen regelmatig nieuwe tanden. Het is daarom erg belangrijk dat je pup af te toe moet iets moet kauwen en kluiven. De Nylabone Bijtring is daarom ideaal voor kleine puppies. Het speelgoed helpt bij de ontwikkelingen van de tanden en kaken van je pup. De Nylabone bijtring bestaat uit drie ringen die bij elkaar verbonden zijn. De vrolijke vormen en kleuren zorgt ervoor dat je puppy graag met dit speelgoed wil spelen.


Snuffies Snuffelmat Jara

Voor puppies is het niet alleen belangrijk om te bewegen en achter dingen aan te rennen, maar het is ook belangrijk om ze nieuwe dingen bij te leren en hun zintuigen en hersenen uit te dagen. Dit doe je het beste met de Snuffies Snuffelmat Jara. Met hun neus kunnen puppies nieuwe dingen ontdekken en nadenken. Prikkel de zintuigen van je pup met deze leuke snuffelmat. In de at kun je brokjes of snoepjes verstoppen. Met zijn neus kan je pup op zoek gaan naar het lekkers. Hoe moeilijker je de snoepjes verstopt, hoe groter je puppy wordt uitgedaagd. Uitdaging is erg belangrijk voor de ontwikkeling van je pup en het helpt tegen verveling. De mat heeft een afmeting van 100 x 65 centimeter en heeft een antislip onderkant. Verder is de mat wasbaar in de wasmachine en het is gemaakt van een comfortabel en zacht materiaal.


Vulpes Pets® Knuffel Hond met Hartslag – Puppyknuffel

Veel puppies hebben te maken met verlatingsangst. Deze Vulpes Pets knuffel met hartslag is ontworpen om je pup zo vertrouwd mogelijk te laten voelen. Ben je een uurtje niet thuis en wil je je lieve pup niet alleen achterlaten, dan zorgt deze knuffel ervoor dat je hond rustig blijft. De schattige honden knuffel heeft een kloppend hartje waar jouw pup helemaal rustig van zal worden. Het hartje zorgt ervoor dat jonge honden lekker kunnen slapen en echt tot rust kunnen komen. Het hartje werkt op AAA-batterijen en het is ook mogelijk om deze uit de knuffel te halen wanneer je deze niet nodig hebt. Deze Vulpes Pets Knuffel Hond met Hartslag is ideaal wanneer je je pup net in huis hebt. Een nieuw huis met nieuwe geuren en indrukken kan erg overweldigend werken en kan je pup nerveus en angstig laten voelen. Leg de knuffel in het mandje van je puppy en het zal hem of haar zeker helpen wennen aan de nieuwe plek. 


Kong Goodie Bone

De meeste honden en puppies vinden trekspeelgoed het allerleukste. Het is wel belangrijk dat je een trektouw aanschaft die bestand is tegen je pup. Kies daarom voor Kong Goodie Bone. Dit robuuste speelgoed kan jouw puppy zeker aan. Het puppyspeelgoed is voorzien van een bot in een vrolijke kleur. In het trektouw kun je ook snoepjes verstoppen wat het speelgoed nog leuker maakt. Met dit bot zal je puppy niet snel uitgespeeld raken. Het voordeel van een trektouw is dat je puppy niet snel aan je broek, sloffen of bank zal gaan trekken en dat is altijd fijn!

€9,25
Momenteel uitverkocht
Bol.com

Doglemi Honden Speelgoed Intelligentie Trainer – Snuffelmat hond en puppy – Lieveheersbeestje

Op zoek naar een lief en uitdagend speelgoed voor je puppy? Kies dan voor de Doglemi snuffelmat voor honden en puppies. Het schattige lieveheersbeestje is een lust voor het oog en je puppy zal er direct mee willen gaan spelen. Deze leuke snuffel knuffel beschikt over kleine vakjes. Plaats brokjes of snacks in het knuffeltje en je pup zal de aanwezig snacks direct ruiken. Daarna zal hij of zij tot een uur lang plezier hebben om de lekkernijen te bemachtigen. Je pup zal met zijn of haar neus snuffelen totdat ze de beloning hebben gevonden. Dit spoort het speurgedrag van honden aan. De Doglemi snuffel knuffel heeft een uniek beloningssysteem wat de ontwikkeling van de hersenen stimuleert. De knuffel is geschikt voor puppies en jonge honden. Is de knuffel na gebruik vies? Geen probleem! Je kunt de Doglemi snuffel knuffel namelijk gewoon op 30 graden wassen in de wasmachine.


Koopgids voor het beste puppyspeelgoed

Ben je op zoek naar het beste puppyspeelgoed? Hier helpen we je graag bij! Speelgoed is niet alleen belangrijk voor je puppy om mee te spelen, te ontspannen en te ontwikkelen. Het juiste speelgoed heeft ook diverse voordelen voor de gezondheid van je pup, zoals het gebit en het tandvlees. Puppies hebben veel aandacht en beweging nodig. Het is daarom belangrijk om als baasje je puppy dagelijks te vermaken. Dit doe je door met je puppy te wandelen, knuffelen en te spelen. In de dierenwinkel of online kun je soms overweldigd raken door het enorme aanbod van speelgoed. Hoe weet je of het speelgoed in de smaak zal vallen en waar moet je precies op letten bij de aankoop van een speeltje. De keuze voor het juiste speelgoed is dus erg belangrijk. Let hierbij op de volgende dingen:

Verschillende soorten speelgoed

Puppy speelgoed is er verschillende soorten en maten. Van knuffels tot bijtringen en van hondenpuzzels tot snuffelmatten, er is een enorm aanbod om uit te kiezen. Kies voor verschillende soorten speeltjes en laat je puppy ontdekken wat hij wel of niet interessant of leuk vindt. Als puppy heb je net als kind eigenlijk nooit te veel speeltjes. Geef je huisdier wat te kiezen en wissel de speeltjes regelmatig af om hem nieuwsgierig en geïnteresseerd te houden.

Hard speelgoed voor een puppy

Voor puppies kun je het beste kiezen voor hard speelgoed. Puppies zijn vanaf een jonge leeftijd al dol op kauwen, knagen en bijten. Hard speelgoed zal hierdoor een stuk langer meegaan. Bovendien is het kauwen op hard speelgoed zeer goed voor het gebit en de kaken van je puppy.

Voldoende beweging

Het juiste speelgoed zorgt ervoor dat je puppy dagelijks voldoende beweging krijgt. Kies voor een bal of een touw waar je puppy aan kan trekken. Door samen te spelen bouw je een belangrijke band op met je viervoeter. Bovendien kun je je hond zal al vanaf een jonge leeftijd trainen op bijvoorbeeld een bal terug te brengen.

Puzzel speelgoed voor puppies

Puppy speelgoed zorgt er niet alleen voor dat je pup voldoende beweging krijgt, maar het zorgt ook voor voldoende uitdaging van je pup. Daag je pup uit met leuk puzzel speelgoed. Kies bijvoorbeeld voor een knuffel waar je brokjes in verstopt. Je pup moet zo zijn neus goed gebruiken om achter de plek van de snacks te komen. Je prikkelt de zintuigen van je hond wat de ontwikkeling van de zintuigen en hersenen zal stimuleren. Houd er rekening mee dat puzzel of voer speelgoed erg vermoeiend voor pups kan zijn.

Piepspeeltjes voor je pup

Puppies zijn dol op speelgoed met geluid. Honden zijn namelijk dol op piepende geluiden. Ze zien het piepspeeltje als natuurlijke prooi en associëren het geluid met een spel. Je kunt dit type speelgoed goed gebruiken als een trainingsmiddel. Leer je puppy nieuwe commando’s in ruil voor het speeltje.

Leer je pup om speelgoed te delen

Veel puppies kunnen het soms moeilijk vinden om hun speelgoed te delen met andere honden of mensen. Het is belangrijk om je pup vanaf een jonge leeftijd te leren wat delen precies is.

Knuffels voor puppies

Veel puppies vinden knuffels helemaal het einde. Toch is het belangrijk dat je je puppy geen kinder knuffel cadeau geeft. Dit speelgoed is namelijk niet geschikt voor honden. Veel kinder knuffels kunnen eenvoudig kapot gaan. Er zijn vaak dingen die los kunnen gaan waar je pup in kan stikken. Kies dus voor speciale puppy knuffels.

De juiste maat puppy speelgoed

Bij je zoektocht naar het beste speelgoed voor je puppy is het ook belangrijk om op de maat van het speelgoed te letten. Een kleine hond heeft klein speelgoed nodig. Kies je voor te grote speeltjes, dan maak je spelen lastig voor je pup. Zorg voor speelgoed wat hij eenvoudig in z’n mond kan houden. Verder is het ook belangrijk om niet te kiezen voor te klein speelgoed. Hierdoor is er altijd een kans dat je puppy het speelgoed inslikt.

Puppy speelgoed om op te kauwen

Veel honden zullen vanaf een jonge leeftijd op spullen kauwen en bijten. Pups wisselen tussen de 13 en 21 weken hun tanden. Hierdoor zal je puppy meer gaan kauwen. Door het kauwen wordt de pijn minder en ook het stofje endorfine wordt in de hersenen aangemaakt. Zorg dus voor speelgoed waar je pup lekker op kan kauwen. Hierdoor zal hij minder snel op je schoenen of bank gaan kauwen. Zorg voor een speeltje dat niet te hard en niet te zacht is, maar wel sterk genoeg is.

Ervaringen van andere hondeneigenaars

Als je op zoek bent naar het beste speelgoed voor je pup is het altijd handig om te kijken naar de ervaringen van andere hondeneigenaars. Zij kunnen je ten slotte het beste vertellen hoe hun puppy op het speelgoed reageerde. Zeker in online winkels kun je vaak onder de beschrijving van het product diverse reviews van andere gebruikers bekijken. Vermijd producten met lage score en slechte recencies.

Prijs puppy speelgoed

Puppy speelgoed komt in verschillende soorten, maten en prijzen. Voor elk budget is er wel een leuk speeltje voor je pup verkrijgbaar. De prijs van puppy speelgoed begint bij 10 euro en kan oplopen tot 100 euro. Dit is afhankelijk van het type speelgoed, het merk en het materiaal.

Veelgestelde vragen

Wat is het beste speelgoed voor een puppy?

Voor puppy’s is het belangrijk om speelgoed te hebben waar ze eenvoudig in kunnen bijten. Kies daarom voor speeltjes van rubber of touw. Daarnaast kun je sommige speeltjes vullen met koud water, wat goed is voor het tandvlees van je puppy. Kies voor speeltjes die niet te groot zijn, zodat ze geschikt zijn voor je kleine hondje.

Wat vinden puppies leuk?

Veel puppies vinden het erg leuk om achter een bewegend object te rennen. Hiervoor kun je het beste langere speeltjes gebruiken. Dit speelgoed kun je zowel binnen of buiten gebruiken. Omdat het speelgoed wat langer is, kun je het eenvoudig bewegen en het zorgt ervoor dat je pup niet op je hand springt of hapt.

Welke speeltjes kan ik het beste in de bench doen van mijn puppy?

Het is niet nodig om heel veel speelgoed in de bench van je puppy te plaatsen. Je pup brengt hier namelijk slechts korte perioden in door. Het is wel belangrijk dat je een paar speeltjes in de bench plaatst zodat je pup zich niet snel zal vervelen. Kies voor speelgoed waar je zichzelf mee kan bezighouden, zoals een touwspeeltje of een kauwspeeltje.

Vanaf welke leeftijd mag mijn puppy met zijn speelgoed spelen?

Puppies kunnen eigenlijk direct gaan spelen met hun speelgoed. Het wordt dan ook aangeraden om zo vroeg mogelijk te beginnen. Met speelgoed leert je pup om zichzelf te vermaken. Daarnaast zorgt het samen spelen voor een goed band tussen de puppy en zijn baasje. Verder kan het juiste speelgoed ook ideaal zijn om de pup beginnen te trainen.

Hoe kan ik mijn puppy het beste uitdagen?

Voor puppies is het belangrijk om ze regelmatig uit te dagen. Dit kun je het beste doen met uitdagend speelgoed, zoals leuke speur of snuffel spellen. Verstop bijvoorbeeld wat lekkers in een knuffel, in het huis of in de tuin. Hiermee daag je de zintuigen van je puppy uit, zoals hun neus. Ook verstoppertje is een leuk idee met een puppy. Ze zullen zeker razend enthousiast worden. Met dit spel zorg je niet alleen voor voldoende beweging, maar ook voldoende uitdaging.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 5 / 5. Stemmen telling: 1

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

© 2024 TopDierenwinkels.nl