TopDierenwinkels

Deel op:

5x Beste loopsheidbroekje

4.5
(2)

Honden (teefjes) worden af en toe loops. Als baasje wil je natuurlijk voorkomen dat je hond overal op bloed. Bekijk hier de vijf beste loopsheidbroekjes. Per broekje leggen we je uit wat ze uniek maakt, wat de eigenschappen zijn en voor welke honden ze geschikt zijn.

Lijst met de 5 beste loopsheidbroekjes

 

Onze review per loopsheidbroekjes voor honden

Bij al onze productonderzoeken houden we rekening met een aantal factoren. Aandacht voor prijs, kwaliteit, voor- en nadelen, en beoordelingen van andere mensen zijn maar een paar voorbeelden.

Wij geloven dat we je op basis van deze overwegingen de beste aanbevelingen kunnen aanbieden.

Goed om te weten: De volgende hondenspeeltjes zijn verkrijgbaar in een reeks maten, kleuren, en patronen. Kies “Bekijk beschikbaarheid” om te bepalen welk product geschikt is voor je hond.

Sharon B Zebra Loopsheidbroekje

Dit stijlvolle, verstelbare loopsheidbroekje van Sharon B. is ideaal voor grote loopse teefjes. Er is geen beter (en modieuzer) antwoord op incontinentie, constipatie en loopsheid dan dit hoogwaardige loopsheidbroekje.

Kleinere versies zijn ook gunstig voor pups die het zindelijk worden nog niet (helemaal) onder de knie hebben. Het is ook de beste manier om je vloeren, meubels, tapijten, kleding, en auto schoon te houden van urine of of bloed.

De binnenkant van deze broek is in de loop van vele jaren ontwikkeld om onze mooie vrouwtjes de grootst mogelijke bescherming te bieden, niet alleen door het ongewone uiterlijk, maar ook door de eindeloze mogelijkheden voor aanpassingen.

De broek is ontworpen met speciale anti-lek randen die voorkomen dat vocht (per ongeluk) naar buiten sijpelt. Het ‘ingebouwde inlegkruisje’ heeft minstens zes lagen absorberend materiaal die ervoor zorgen dat vocht snel geabsorbeerd wordt. Het is niet nodig zelf een maandverband of inlegkruisje te gebruiken.

Duvo+ Hondenloopsheidbroekje

De Duvo+ hondenbroekjes geven je teefje bescherming tegen loopsheid en beschermen tegelijk je meubels en vloerbedekking tegen vlekken. Het rekbare broekje bestaat uit een flexibele band en rekbare stof, waardoor het uiterst comfortabel is voor je hond om zich in te bewegen. Je kunt de broek uittrekken bij het wandelen. Bovendien kun je een inlegkruisje vastplakken in het broekje voor extra bescherming en hygiene. Immers, dan hoeft het broekje minder vaak gewassen te worden.

Ebi Set van Twee Broekjes incl. 4 Pads (32-39cm)

Katoenen hondenbroeken die snel versteld kunnen worden om je huisdier precies te passen. Deze modieuze broek is eenvoudig te onderhouden en komt in een 2-pack, dus je zit nooit zonder als de andere in de was zit. In elk pak zitten er 2 verschillende kleuren broekjes. Kleur 1: muntkleur met witte bolletjes. Kleur 2: zwart met het woord ‘Lifestyle’ op de elastiek. Inclusief 4 extra inlegkruisjes. Merk TPR EBI, gemaakt met het oog op comfort.

Ebi Set van Twee Broekjes incl. 4 Pads (24-31cm)

Ook een setje van twee incontentiebroekjes voor honden. Ditmaal geschikt voor de iets kleinere hondenrassen en puppies. 

Mikki Loopheidsbroekjes

Ideaal voor je hond, de broekjes van het merk ‘Mikki’ bieden de ideale bescherming tegen lekken.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt loopsheid bij honden?

Honden, net als mensen, ervaren menstruatie. Je hond wordt twee keer per jaar loops gedurende drie weken achter elkaar. Je teef zal elk jaar drie dagen vruchtbaar zijn. Als je liever geen nestje puppies over een paar maanden in huis hebt rond banjeren is het dan extra verstandig het teefje niet in de buurt van reuen te laten komen.
 

Wanneer wordt een hond voor het eerst loops?

Honden worden geslachtsrijp tussen zes en 24 maanden leeftijd, afhankelijk van hun ras en de gezondheid van het dier. Kleinere honden hebben hun eerste loopsheidcyclus eerder dan grotere rassen, maar er zijn ook uitzonderingen.
 

Waarvoor is een loopsheidbroekje handig?

Tijdens de loopsheid van je hond zal er bloed uit haar vulva stromen. Het is van kritiek belang dat je een broek voor je hond aantrekt zodra je dit merkt of ziet. Je wilt niet dat er iets in je huis onder het bloed zit. Zo’n broekje is ook erg handig als je hond last heeft van urineverlies na bijvoorbeeld een operatie. 
 

Hoe merk je dat jouw hond loops is?

Behalve dat je, als je hond loops is, druppeltjes bloed ontdekt, merk je dit ook aan haar gedrag. Het is mogelijk dat ze er onbeleefder door is; laat haar daarom niet loslopen tijdens wandelingen om ongelukjes te voorkomen. Het is ook mogelijk dat ze, als ze loops is, vaker moet plassen.
 

Hoe kies je de juiste maat loopsheidbroekje?

Zoals je gezien hebt, is het kiezen van de juiste maat broek van kritiek belang. Je wilt een product aanschaffen dat niet alleen comfortabel zit, maar je hond ook voldoende bewegingsvrijheid geeft.
 
Gelukkig is het bepalen van de juiste maten niet moeilijk. Alles wat je nodig hebt is een meetlint en wat tijd. De enige maat die je moet weten is je tailleomtrek.
 
Meet vanaf het hoogste punt voor de achterpoten van je hond de omtrek van zijn middel. Je kunt nu het meetlint rond de buik van je hond trekken om een duidelijk beeld te krijgen van hoe groot de taille is.
 

Hoe maak jij het loopsheidbroekje schoon?

 Het is van cruciaal belang dat je het broekje van je hond regelmatig schoonmaakt. Je draagt zelf toch ook elke dag een schone onderbroek?
 
Gelukkig is het schoonmaken van het broekje niet al te moeilijk. De meeste goederen kunnen in een gewone wasmachine op 30 graden gewassen worden. We gebruiken hiervoor altijd een apart programma, ofwel met andere hondenkleren, ofwel met onze eigen kleding, maar nooit onze eigen kleding.
 
Het is eenvoudig om de wasvoorschriften te volgen als je een ander goed en merk gekocht hebt. Zo word je niet overvallen en weet je zeker dat je het goed correct wast.
 
Heb je broekjes of hondenkleertjes van verschillende fabrikanten met uiteenlopende wasvoorschriften? Probeer een soort compromis te vinden, zodat je de voorwerpen tegelijk kunt wassen.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 4.5 / 5. Stemmen telling: 2

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

© 2024 TopDierenwinkels.nl