TopDierenwinkels

Deel op:

5x Beste hondenfietsmand

5
(3)

Van plan lekker een stukje te gaan fietsen? Dan wil je natuurlijk dat je hond mee kan! Met een van deze hondenfietsmanden moet dat zeker lukken! Wij hebben voor jou onderzocht wat de 10 beste manden voor je hond zijn.

Onze review per hondenfietsmand

Basil Dublin Fietsmand

De Basil-fietsmand, die uit riet bestaat en een klassieker is voor het vervoer van je hond. De rechthoekige fietsmand kan zowel voorop als achterop de fiets bevestigd worden. Je kunt speciale haken gebruiken om de mand aan jouw fiets te bevestigen. Maar je kunt de mand ook losmaken en bijvoorbeeld ronddragen. De fietsmand kan zowel voor boodschappen als voor het vervoer van je hond worden gebruikt. Het nadeel is dat er geen specifieke bevestiging is voor de riem van de hond in de fietsmand. Met de haken kan dit echter wel worden bereikt.

Trixie Fietsmand – Voor Bagagedrager

De Trixie fietsmand is ideaal voor het vervoer van je hond. De bovenkant van de fietsmand bestaat uit een soort metalen kooiconstructie van zwart riet. De kooi is open, zodat je hond gewoon naar buiten kan kijken. Het weerhoudt je hond er echter van uit de mand te springen. De fietsmand mag alleen gebruikt worden om de bagagedrager te bevestigen. De mand kan een hond tot 15 kg dragen. Je kunt hem ook gebruiken om goederen te vervoeren. Het advies is om de hond voor de zekerheid met een riem aan de mand vast te maken. Het is niet iets dat standaard meegeleverd wordt.

Basil Buddy Hondenfietsmand MIK

In tegenstelling tot de rieten Basil fietsmand die goed geschikt is voor je hondje, is de Basil Buddy een moderne fietsmand voor het vervoer van je hond. De mand is gemaakt van duurzaam plastic en heeft een donkerblauwe kleur. De petite hondvriendelijke fietsmand biedt plaats aan honden tot 15 kg.Omdat de fietsmand van polyethyleen gemaakt is, is hij eenvoudig schoon te maken. Bovenop is ook een metalen rekje aangebracht. Dit rek voorkomt dat je hond uit de fietsmand springt. In de mand is een kussen aangebracht voor extra comfort. De fietsmand heeft een rechtlijnig verbindingsmechanisme. Daardoor is het eenvoudig de fietsmand te verwijderen of opnieuw te bevestigen.

Trixie Fietsmand Achterop Zwart Met Kussen En Kap

Met de Trixie Eva fietsmand mag je je hond meenemen op de fiets. Het kleine fietsmandje is speciaal gemaakt voor honden tot 6 kg. Om je hond veilig te vervoeren heeft het mandje een stevig metalen frame. Je hond kan niet uit het fietsmandje springen en blijft frisse lucht krijgen dankzij een speciaal net boven het mandje. De mand kan met klittenband aan je fiets bevestigd worden. De bagagedrager van je fiets kan ook plaats bieden aan de mand. Bij de fietsmand wordt een korte riem geleverd om je hond aan de fietsmand vast te maken.

Beeztees Fietsmand Xoex

Xoex is een fietstas / mand die met een kliksluiting aan de voorkant van je fiets bevestigd wordt en als fietsmand gebruikt kan worden. De kussen in de tas kan gereinigd worden en passend gemaakt worden voor honden tot 10 kilo. Er zit ook een klein haakje aan de fietsmand. Je kunt er de hond aan vastmaken om te voorkomen dat hij uit de mand en op straat springt. Na de fietstocht mag je de tas over je schouder dragen. Je kunt de hond meenemen terwijl je een stukje wandelt door dit te doen.

Veelgestelde vragen

Wat is een hondenfietsmand?

Een hondenfietsmand is een mand die je voor of achter op je fiets zet. Kleine honden vinden de meeste mandjes leuk. Dus als je erop uit gaat met de fiets, kan je viervoetige metgezel ook mee op de rit.

Is een hondenfietsmand veilig?

De hondenfietsmand is veilig als je er op de juiste manier mee omgaat. Het is veel gemakkelijker om met een piepklein hondje te fietsen dan met een hondje van 15 kilo. De hondenfietsmanden worden geleverd met bevestigingsmethodes, zoals riempjes, waarmee je je hond kunt vastmaken om te voorkomen dat hij eruit springt. Sommige manden hebben een dak, en sommige bevatten zelfs een tent voor extra bescherming. Zorg er natuurlijk wel voor dat je je hond niet alleen in de fietsmand laat.

Wat is de juiste maat hondenfietsmand voor mijn hond?

Als je hond rechtop staat, neem je zijn maten op. Je kunt een bijpassende hondenfietsmand zoeken op basis van de afmetingen van je hond.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 5 / 5. Stemmen telling: 3

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

© 2024 TopDierenwinkels.nl