TopDierenwinkels

Deel op:

5x Beste GPS Tracker Kat

0
(0)

Wil je weten waar je kat in de buurt is als ze op pad zijn? Je kunt dan gebruik maken van een speciale GPS-tracker gebruiken voor katten. De tracker laat je in realtime weten waar jouw kat is en wat hij doet. Deze functionaliteit is erg handig als je kat bijvoorbeeld vermist wordt. Op het internet vind je verschillende gps-trackers voor katten, maar welke is nou geschikt voor jouw kater of poes? Daar gaan we je bij helpen. In ons artikel worden de vijf beste GPS-trackers voor katten uitgelicht. Dit zou je moeten helpen beslissen welke het beste bij jou en je kat past.

Lijst met 5 beste GPS Trackers

Onze review per GPS Tracker voor katten

Weenect CATS²

Met Weenect Cats 2 kan je de bewegingen van jouw kat of huisdier live volgen! Zo kan je meekijken via een smartphone-app (iOS en Android). dit betekent dat je weet dat je kat veilig is, zonder dat hij of zij ziet dat je meekijkt.

Dit is de enige kat GPS die een trainingsmodule heeft. Je kunt namelijk een signaal geven aan je kater of poes door middel van een trileffect of belgeluid vanaf afstand. Hiermee kan je hem of haar leren dat het eten klaarstaat of dat het baasje graag wil spelen.

Dit product heeft een multiband-simkaart, zodat het in Europa kan werken en verbinding kan maken met alle gsm-diensten. Het heeft ook een dekking van 99%, waardoor het ook op reis naar behoren blijft werken.

Daarnaast is de Weenect Cats 2 Katten GPS geschikt voor gebruik met meerdere huisdieren. Je hebt wel voor elke kat een aparte GPS tracker nodig, maar kunt ze bij elkaar in het account volgen.

Apple Airtag Kattenhalsband met locatie tracker

Je kunt jouw spullen in de gaten houden direct vanaf je eigen iPhone wanneer je Apple AirTags gebruikt. Wist je dat het zelfs mogelijk is om jouw hond in de gaten te houden? Dankzij deze stijlvolle Airtag-halsband koop je een halsband en GPS tracker in een. 

Sinotrack Mini Persoonlijke GPS Tracker

Als je graag de locatie van jouw kat wilt kunnen volgen, kan je het Sinotrack GPS-systeem gebruiken. Het maakt verbinding met jouw smartphone (Android en IOS) en geeft je updates zonder dat je er constant naar te hoeven kijken. De gegevens worden versleuteld met een simkaart en rechtstreeks naar de app gestuurd die je mogelijkheid geeft in realtime mee te kijken.

Dit systeem is zeer betaalbaar, werkt zonder haperingen en vereist geen dure maandelijkse abonnementskosten.

Reptrek Voyage Bluetooth Tracker voor Katten

Bevestig deze waterdichte GPS zoeker aan je sleutelbos, rugzak, koffer of halsband van je kat. Druk op de knop als je hem kwijt bent en hij maakt een hard geluid. En als dat geluid te hard voor je is, zijn er instellingen waarbij het geluid steeds luider wordt totdat je het eindelijk kunt horen!

Ben je ergens je spullen of huisdier kwijt? Vind ze met GPS en zie waar ze zijn op een kaart. Het bereik van de tracker is 30 meter. Als het buiten bereik is, kun je de laatst bekende locatie op een kaart zien.

Verkrijgbaar in veel verschillende kleuren.

Invoxia – Huisdier GPS Tracker (geen simkaart nodig)

De Invoxia Pet GPS Tracker is de nieuwste en meest geavanceerde versie van een GPS-tracker. Het is perfect voor het vinden en volgen van uw huisdieren met zijn geavanceerde technologie.

Dit handige apparaatje onderscheidt zich van andere GPS trackers voor katten doordat het een lange batterijduur kent (tot 1 maand), werkt zonder het gebruik van een SIM-kaart en erg handig in gebruik is.

Je kunt een virtueel hek gebruiken om “Veilige zones” in te stellen en een melding op jouw telefoon krijgen wanneer jouw huisdier deze gebieden binnenkomt of verlaat. Scroll langs de tijdlijn om te zien hoe ze een bepaalde dag, week of maand hebben rondgereisd. Met deze app kun je op elk moment de locatie van de GPS Tracker controleren. De precisie is tot op straat en huisnummer nauwkeurig.

De Invoxia Huisider GPS Tracker heeft ook een alarmfunctie die kan worden gebruikt om u te helpen de tracker te lokaliseren als deze verloren is gegaan. Dit wordt gedaan door de tracker vanaf een gekoppelde telefoon te activeren en een melding met locatie te geven. In tegenstelling tot sommige andere GPS-trackers, is de Invoxia-tracker die in Frankrijk is ontwikkeld, geschikt voor het Sigfox-netwerk, wat betekent dat er geen simkaart nodig is.

Veelgestelde vragen

Waarom wil je een kat kunnen traceren?

Helaas worden katten in Nederland vaak vermist. We gaan ervan uit dat ze nooit meer naar boven zullen komen, maar soms zijn ze gewoon het huis van iemand anders aan het verkennen. Dankzij GPS-trackers kunnen we precies weten waar onze katten zijn en ze terug vinden.

Kost een GPS tracker nog extra geld?

Helaas kost een GPS tracker niet alleen de aanschafprijs. Bij de meeste trackers moet je een abonnement nemen voor de data. Gelukkig vallen de kosten mee en is het mogelijk om vooraf een idee te krijgen van wat je kosten zullen zijn.

Wat gebeurt er als je kat de GPS tracker kwijtraakt?

Het apparaat kan automatisch worden gevolgd. Er zijn ook GPS-trackers met verzekering, dus als je vermist raakt, vervangen ze de tracker gratis.

Is een GPS tracker gevaarlijk om te dragen?

Wij zijn niet bekend met eventuele schadelijke effecten van het gebruik van een GPS-tracker.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

© 2024 TopDierenwinkels.nl