TopDierenwinkels

Deel op:

5x Beste goudvis voer

5
(2)

Lekker eten, daar houden goudvissen van! Verwen je goudvis met het beste goudvis voer, zoals vlokken, pellets en meer. Wij hebben de 10 beste voor je gevonden!

Lijst met de 5 beste goudvis voer

Tetra Goldfish, goudvissen visvoer 1 liter

Tetra Animin Goudvis – Vissenvoer – 100ml

Competition Korrelvoer Goudvis 100 Ml

Goudvis vlokken (2,5 liter emmer)

Tetra Visvoer Goldfish Granules

Veelgestelde vragen

Hoeveel eten geef je een goudvis?

In principe maakt het niet uit of je het eten spreidt over meerdere maaltijden of slechs één keer per dag je goudvissen voert. Geef per dag echter nooit meer dan een goudvis binnen 2 á 3 minuten kan opeten.

Hoe weet ik of mijn goudvis honger heeft?

Als je dicht bij de vissenkom komt, geeft dat hen een signaal dat het voedertijd is, echter weet je dan niet of je goudvisje ook echt honger heeft. Dit kan je zien door het zwemgedrag te observeren. Als de goudvis voortdurend aan de oppervlakte zwemt, zou dat een signaal moeten zijn dat hij honger heeft.

Hebben goudvissen de hele dag licht nodig?

Zoals de meeste dieren zouden goudvissen niet gezond zijn als ze permanent in donkere omstandigheden worden gehouden. In tegenstelling tot sommige vissen die diep in de zee leven, leven wilde goudvissen in meren en rivieren. Deze relatief ondiepe wateren worden vaak verlicht door vrij helder daglicht.

Hoe vaak moet je het water in de viskom verversen?

Om je vissen gezond te houden, dien je ten minste de helft van het water in de kom of het aquarium om de 3 dagen te verversen.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 5 / 5. Stemmen telling: 2

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

© 2024 TopDierenwinkels.nl