TopDierenwinkels

Deel op:

5x Beste anti-schrokbak

0
(0)

Schrokken kan problemen opleveren voor de gezondheid van je hond en daarnaast leiden tot winderigheid. Gelukkig is er hier wat aan te doen door je hond langzamer te laten eten door het gebruik van een anti-schrokbak.  

We zetten de dingen op een rij waar je op moet letten en vertellen je welke anti-schrokbakken het beste uit de test zijn gekomen!

Lijst met de 5 beste anti-schrokbakken voor honden

 

Onze review per anti-schrokbak

Bij al onze productonderzoeken houden we rekening met een aantal factoren. Aandacht voor prijs, kwaliteit, voor- en nadelen, en beoordelingen van andere mensen zijn maar een paar voorbeelden.

Wij geloven dat we je op basis van deze overwegingen de beste aanbevelingen kunnen aanbieden.

Goed om te weten: De volgende anti-schrokbakken zijn verkrijgbaar in een reeks maten, kleuren, en patronen. Kies “Bekijk beschikbaarheid” om te bepalen welk product geschikt is voor je hond.

Eat Slow Live Longer voerbak tegen schrokken

Deze voerbak van Eat Slow Live Longer voorkomt dat de hond te snel eet. Te snel eten kan ernstige bijwerkingen hebben voor de gezondheid van jouw hond, maar leidt ook tot een slechtere spijsvertering. Door de Eat Slow voerbak te gebruiken, krijgt je trouwe viervoeter de kans beter te kauwen en kleinere hapjes door te slikken.

KCMultisupplies Slowfeeder Voerbak

Slikt jouw hond altijd in een keer zijn voer naar binnen en neemt hij nooit de tijd om te kauwen? De oplossing is deze comfortabele slowfeeder. Met deze bak leert hij op een relaxe en spelende wijze dat hij wel langzamer moet gaan eten, waardoor een opgeblazen gevoel en problemen met gewichtsbeheersing worden voorkomen.

De voordelen voor op een rijtje:

✔ Uw hond leert rustiger te eten ✔ Rustiger eten is beter voor de spijsvertering ✔ Leert eten op een spelende manier ✔ De anti schrok voerbak is vaatwasser bestendig ✔ Er zitten anti-slip strips aan de onderkant

Kyjen Slo-Bowl Feeder

De Slo-Bowl anti-schrokvoederbakken zijn zo ontworpen om het schrokken van je hond op een slimme manier tegen te gaan. Maar anders dan voerbakken die het simpelweg moeilijker maken om te eten, maakt de slo-bowl voerbak een spelletje van eten. Met de Slo-bowl bakken leren honden te jagen op hun voer langs een weg van riggels en gleuven. Deze manier van eten wakkert het natuurlijke jachtinstinct van de hond aan en zorgt dat de hond zijn best gaat doen voor zijn voer. De onderkant van de bak is anti-slip en houdt de bak tijdens de zoektocht naar voedsel op zijn plaats.

Interactieve Anti-Schrokmat (set van vier)

Deze interactieve anti-schrokmattenset bevat 2 matten voor langzaam te eten van hondenbrokken. Tevens bevat dit set 2 likmatten voor natvoer, waarvan je hond het eten heerlijk kan weglikken. Deze matten vertraagd de snelheid van het eten van de hond en kat. Tevens kan het verveling tegen gaan. De set kun je gescheiden geven of als setje. Deze artikelen zijn gemakkelijk te reinigen. Onder de matten zitten zuignappen, zodat ze niet snel wegglijden (anti-slip).

Adori Anti-Schrok Voerbak

De Anti-Schrok Voerbak van Adori is een praktische anti-schrokbak voor de hond. Deze voerbak is donkergrijs van kleur. In het midden staan drie opstaande obstakels waardoor je hond meer moeite moet doen om de brokken op te eten, ideaal voor honden die schrokken. De bak is elegant afgewerkt en heeft strakke rondingen. De anti-schrokbak is beschikbaar in drie maten:

Deze Adori voerbak is gemaakt van kunststof. Aan de onderkant bevat de voerbak een antisliprand om te voorkomen dat het bakje over de grond heen schuift tijdens het eten. Zo blijft deze goed op z’n plek staan en kan je hond rustig eten.

Veelgestelde vragen

Wat is een anti-schrokbak?

Een anti-schrokbak heeft een soort doolhof-structuur in de bak, waardoor het onmogelijk is om alles in een keer op te eten, waardoor je hond niet meer zijn of haar eten in een keer naar binnen kan schrokken. 

Wat is het voordeel van een anti-schrokbak?

Als je het graag ziet dat jouw hond langzaam eet, zijn er een paar dingen die je hem moet aanleren of voor hem moet regelen. Zo kan je je hond proberen aan te leren langzamer te eten door hem te belonen bij goed gedrag, maar ook er voor kiezen om een voerbak aan te schaffen die het schrokken belemmert.

Hoe kan je een anti-schrokbak reinigen?

De meeste anti-schrokbakken voor honden kunnen gewoon in de vaatwasser gestopt worden. Het vergt dan weinig moeite om ze schoon te maken. Bij enkele anti-schrokbakken is het echter niet mogelijk om deze in de vaatwasser te stoppen, je zult ze dan met een afwasborstel en heet water schoon dienen te maken. Een ding staat voorop, het is belangrijk om de voerbak regelmatig goed schoon te maken.

Welk voer is geschikt voor een anti-schrokbak?

Doorgaans worden deze anti-schrokvoerbakken gekocht voor honden die vooral hondenbrokken voorgeschoteld krijgen. Indien gewenst kan ook diepvriesvoer en/of natvoer in de anti-schrokbak voor honden geplaatst worden.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

© 2024 TopDierenwinkels.nl