Petsonline

Zoekt u mooie, praktische en bijzondere producten voor uw hond of kat ? Petsonline biedt u een verrassend assortiment aan mooie accessoires voor uw hond en kat. Onze filosofie is om u en uw huisdier te verrassen en te inspireren met aparte produkten van opvallende merken voor uw huisdier. Verder bieden wij u een uitstekende service en adviseren wij u graag. Bijzondere wensen zijn altijd van harte welkom bij Petsonline, als u een specifiek product zoekt of advies wilt, aarzelt u dan niet om even contact met ons op te nemen.

Nieuwe merken en opvallende nieuwe producten in ons assortiment:

The Kenyan Collection

De Maasai Mara uit Kenia maken deze schitterende hondenhalsbanden en bijpassende hondenriem geheel met de hand, in de kenmerkende stijl van hun cultuur. Stuk voor stuk worden alle kralen zorgvuldig op het leer gezet en de producten zijn echt schitterend. De kwaliteit doet zeker niet onder voor Europese halsbanden ! Omdat alle halsbanden met de hand worden gemaakt, zijn ze altijd uniek en stuk voor stuk verschillend. Met de aanschaf van een product ondersteunt u ook de Kenianen: alle winst gaat terug naar Kenia om de bevolking een betere toekomst te geven.
Proline Autobench

De Zwitserse benches van Proline zijn extreem stevig en duurzaam, en zullen een leven lang meegaan. Het zijn de nige benches in Europa die de Duitse TÜV test excellent hebben doorstaan. Uw hond of honden zullen dus ook bij calamiteiten veilig in de bench zitten. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar, waaronder een model voor twee honden.

Grote krabpalen

Ak for Pets produceert zeer stevige, grote (en ook extreem grote) krabpalen die bijzonder goed geschikt zijn voor grote katten of meerdere katten. Er zijn veel verschillende modellen in verschillende kleuren leverbaar. Aan het welzijn van de kat is goed nagedacht want elke krabpaal heeft platforms op verschillende niveau’s zodat de kat of katten lekker kunnen klimmen en ondertussen ook kunnen krabben aan de stevige palen die zijn omwikkeld met sisaltouw.

Yedoo

Voor de sportieve hondenbezitters, die graag met de hond willen rennen, zijn de bekende hondensteps van Yedoo opgenomen. De moderne designs zijn van goede en betaalbare kwaliteit, voorzien van velgremmen en in verschillende modellen leverbaar. Hiermee kunt u uw hond mee laten rennen op een goede drafsnelheid, terwijl u aan uw eigen conditie werkt op de step. Een echte aanrader om eens op een heel andere manier voor goede beweging te zorgen voor uw hond en uzelf.

Félinea

Een nieuwe toevoeging aan het assortiment van Petsonline is deze Franse designer en fabrikant van zeer exclusieve en handgemaakte krabmeubelen voor de kat. De designs zijn schitterend, tijdloos en vormen een aanwinst voor elk interieur. Elk product wordt per order met de handgemaakt.

EQDog

Deze nieuwe fabrikant uit Denemarken biedt kwalitatief zeer goede outdoor producten voor uw hond. Zo maken zij uitstekende hondenbadjassen, koelvesten voor de hond en hondenzwemvesten. Deze behoren tot de allerbeste op de markt en zijn slim en innovatief ontworpen.

Scruffs

Voor bijzondere ontwerpen hondenmanden, hondenkussens en hondenbedden is het echt de moeite waard, eens naar dit merk te kijken. Vele modieuze designs en vaak ook in aparte kleuren. Bijzonder zijn de hondenkussens met traagschuim, die het lichaam op uitstekende wijze ondersteunen.

Doxtasy

Deze fabrikant maakt schitterende hondenhalsbanden, hondentuigjes, hondenkleding en dergelijke. De hondenspullen zien er niet alleen erg leuk uit, maar zijn ook van uitstekende kwaliteit. Zoekt u een apart product voor uw hond ? Dan raden wij u zeker aan, eens naar dit merk te kijken !