Brekz – Honden

Items per pagina:
Sortering:

Items per pagina:

Hondenspullen

Bij Brekz vindt u alle hondenspullen die uw hond kan gebruiken. Ons assortiment bevat zeer veel verschillende soorten hondenvoer en is daarnaast aangevuld met speelgoed, medicijnen en andere benodigdheden. Op deze manier vindt u alles wat u wilt bestellen bij elkaar op één website. U kunt bij ons online altijd de beste producten voor uw hond bestellen!

Assortiment hondenspullen

Het voornaamste aanbod voor hondenspullen op onze website bestaat uit voeding. U kunt bij ons vele verschillende soorten voer bestellen in alle vormen en smaken. Daarnaast hebben we speelgoed in verschillende soorten en maten. Mocht uw hond last hebben van specifieke kwaaltjes dan kunt u op onze website de juiste medicijnen bestellen. Hieronder vindt u een korte beschrijving van ons assortiment voor hondenspullen.

Hondenvoer

Brekz biedt u een uitgebreid assortiment merken droog hondenvoer van Royal Canin tot Eukanuba en van Hill’s tot Prins. Al deze merken hebben hun eigen aanbod dat op onze website verkrijgbaar is. De productbeschrijvingen van de verschillende merken hondenvoer informeren u verder over de specifieke kwaliteiten per merk.

Behalve droog hondenvoer bieden we ook nat hondenvoer aan. U heeft keuze uit het blikvoer van Hill’s, Schesir en Royal Canin. De verschillende merken hebben elk hun eigen assortiment waardoor u altijd het beste natvoer voor uw hond aanschaft.

Om uw hond buiten de maaltijden om af en toe eens te verwennen hebben we een breed aanbod aan hondensnacks. Deze snacks kunnen bestaan uit koekjes, worsten of kauwproducten.

Behalve het onderscheid tussen droogvoer en natvoer kunt u op onze website ook selecteren op de levensfase van uw hond. Tijdens het ouder worden veranderen de behoeftes van uw hond waardoor de voeding aangepast dient te worden. Daarnaast kunt u voer selecteren op basis van het hondenras dat u heeft. Los van de leeftijd heeft elk ras zijn persoonlijke eigenschappen en dus kunt u per ras ander voer kopen. Als u wat breder kijkt en vooral de grootte van uw hond aanhoudt voor de aanschaf van voeding kunt u selecteren op de diergrootte. Grotere honden hebben vaak meer ondersteuning voor de gewrichten nodig terwijl kleinere honden vaak meer voorzien moeten worden in hun actieve levensstijl. Mocht uw hond een voorkeur hebben voor een specifieke smaak dan kunt u selecteren op verschillende smaken hondenvoer.

Accessoires en gezondheid

Om uw hond buiten de voeding om ook gewoon te kunnen vermaken hebben we een breed scala aan speelgoed in de aanbieding. Van trainingspeelgoed tot flosstouwen, u vindt het bij Brekz allemaal.

Voor accessoires als riemen, halsbanden, benches, loopplanken etc. kijkt u bij de overige benodigdheden. Deze benodigdheden maken het hebben van een hond en het leven van de hond een stuk gemakkelijker.

Wanneer uw hond last heeft van kwaaltjes neemt u een kijkje in onze hondenapotheek. Hier vindt u medicijnen en verzorgingsproducten om verscheidene kwaaltjes van uw hond tegen te gaan zoals bijvoorbeel Antivlo of ontwormingsmiddelen!

Ander huisdier?

Bent u in plaats van hondenspullen op zoek naar benodigdheden voor uw kat, knaagdier of vogel? Kijk dan bij kattenspullen, knaagdierspullen of vogels en overige spullen!